Smart Logistics Oy

Henkilöstövuokraus

Varastot ja terminaalit

Smart Logistics Oy 

 

Tarjoaa varasto- ja terminaalialan

henkilöstönvuokrauspalveluita pääkaupunkiseudulla.

 

VARASTOTYÖ

Tehokasta luotettavuutta henkilöstövuokrauksen avulla

Varastointitoiminnot ovat tärkeä ja kriittinen osa monen yrityksen toiminnassa. Toimiva, tehokas varastonkierto ja ajantasainen varastonhallinta vähentää yrityksen pääomien sitoutumisaikaa. Varasto on logistiikan keskiössä ja siellä kaiken on toimittava sujuvasti. Jotta tässä on mahdollista saavuttaa optimaalinen taso, pitää myös käytössä olla osaavaa ja tarpeen mukaan saatavilla olevaa työvoimaresurssia.

Smart Logistics Oy tuntee varasto- ja terminaalialan ja sen vaatimukset. Me ymmärrämme työntekijäresurssin vaatimukset ja osaamme etsiä sopivat tekijät yrityksellesi. Meiltä löytyvät varastotoiminnan kaikkiin työvaiheisiin sopivat henkilöt, tavaravastaanotosta lastaukseen asti.

Me tunnemme varasto- ja terminaalialan tietojärjestelmät ja osaamme perehdyttää työntekijät niiden käyttöön ja toimintaan.

Jotta varasto- sekä lähettämöprosessit säilyvät tehokkaina ja luotettavina, on tärkeää varmistaa, että liikkeelle lähtevä tavara on oikeaa ja että tavara lähtee varastosta aikataulun mukaisesti. Varastoalan hyvä tuntemuksemme auttaa meitä tunnistamaan asiakkaamme logististen prosessien vaatimukset ja löytämään sitä kautta sopivaa työvoimaa asiakkaan tarpeisiin. Meillä on kokemusta eri alojen varastotyön vaatimuksista ja pystymme vastaamaan niin pienempien varastojen kuin terminaalien, palveluvarastojen ja teollisuuden varastotyövoiman tarpeisiin.

 

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää työvoimatarpeistanne.

Ota yhteyttä

Smart Logistics Oy

HELSINKI

y-tunnus: 2463639-6

 

Toimitusjohtaja Jyrki Vilo 

Puhelin:044 5022120

Sähköposti: jyrki.vilo@smartlog.fi

 

Operatiivinenjohtaja Edmir Kamenica

Puhelin: 0447251215

Sähköposti: edo@smartlog.fi

 

Henkilöstöpäällikkö Kalle Kuoppala

Puhelin: 0449741948

Sähköposti: kalle@smartlog.fi

 

 

 

Ota yhteyttä